Kort nieuws

Politiehelikopter ingezet na woninginbraak Sieradenbuurt, verdachte aangehouden

De politie heeft op zondagochtend een verdachte aangehouden na een woninginbraak in de Sieradenbuurt. De politie heeft onder andere een politiehelikopter ingezet. 

Op zondagochtend rond 04:45 uur werd er een heterdaad situatie van een  mogelijke woninginbraak gemeld aan de Diadeemstraat. Een politiehelikopter werd opgeroepen en vloog circa een half uur rondjes boven een deel van de Stripheldenbuurt en Eilandenbuurt.

Bewoners lieten op sociale media weten niet blij te zijn met de helikopter omdat ze uit hun slaap werden gehaald. De inzet bleek echter niet voor niets, de politie heeft een verdachte aangehouden voor de woninginbraak.

Een gedachte over “Politiehelikopter ingezet na woninginbraak Sieradenbuurt, verdachte aangehouden

 • Almeerder buiten

  Het is op zich vervelend wakker te worden,dit was geen zinloze actie dus ….
  Stel je eens voor u avondje bent gaan stappen….
  Je om 4 uur snachts thuis komt,je hele woning doorzocht en je waardevolle spullen kwijt bent? TJA…

  Wat veel erger is je buren thuis komen om 4 uur OP maandag ochtend,net alsof het in de middag is . Ja ze zelf maandags niet werken ,komen als buffels thuis ,roepend naar de ander die in auto zit die wegrijd anderen uit hun slaap verstoren hun wekker om 5 uuur gaat,ze naar hun werk moeten om 6 uur..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *