Kort nieuws

Politie zoekt getuigen straatroof op station Oostvaarders

Een nog onbekend man beroofde vrijdag 10 december omstreeks 19.30 uur een 15-jarige jongen uit Almere zijn mobiele telefoon. De politie stelt een onderzoek in en zoekt daarbij getuigen.

Het slachtoffer stond die avond op het station Almere Oostvaarders. Op enig moment kwam er een jongen aanlopen die op een agressieve manier om de telefoon van het slachtoffer vroeg. Het slachtoffer moest vervolgens ook zijn pasjes en Airpods afgeven. Hierna stapte de man in een van de gereedstaande vervoersbussen en vertrok.

De verdachte heeft het volgende signalement: hij heeft een licht getinte huidskleur; leeftijd 17-18 jaar oud, lengte 190 cm. De man droeg een zwarte Nike jas tot zijn heup met capuchon op en had een zwart mondkapje voor zijn gezicht. Heeft u informatie over deze straatroof? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *