Arrestatieteam ingezet na verdachte situatie Nobelhorst

Een arrestatieteam is zondagavond een woning in Nobelhorst binnengevallen. Een getuige dacht gezien te hebben dat iemand met een wapen een huis binnen ging. Uiteindelijk is er geen wapen aangetroffen.

Het arrestatieteam van de politie is in de nacht van zondag op maandag binnengevallen in een woning aan de Nobelstraat. Rond 22:00 uur werd bij de politie melding gedaan van een verdachte situatie. Een getuige dacht gezien te hebben dat iemand met een wapen een huis binnen ging. Het arrestatieteam werd opgeroepen en viel vervolgens rond 01:00 uur een woning aan de Nobelstraat binnen. De politie meldt dat er geen wapen is aangetroffen.

Op de Grote Denkersdreef, de uitgaande weg vanaf Nobelhorst richting de Tussenring, heeft de politie een BGTV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten) uitgevoerd op een voertuig. De politie heeft twee personen aangehouden. Of die iets met de verdachte situatie te maken hadden is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *