Verkeer

Werkzaamheden aan Bosranddreef

Op vrijdag 26 november 2021 gaat de gemeente werkzaamheden uitvoeren aan de brug van de Bosranddreef. De werkzaamheden duren vanaf vrijdagochtend 26 november 7.00 uur tot zaterdagochtend 27 november 6.00 uur. De brug is dan afgesloten. De Bosranddreef is afgesloten voor al het verkeer tussen de rotonde Bosranddreef-Maandenweg-Fluitweg/Hanzeweg en de rotonde Bosranddreef-Jarenweg-Heeren Zeventienweg.

Omleiding

Het verkeer wordt omgeleid via de Bosranddreef-Buitenring-Polderdreef-Koppeldreef-Evenaar-Atlasdreef-Kalenderweg-Bosranddreef en vice versa. De omleidingsroutes staan aangegeven met de bekende gele borden.

Werkzaamheden voegovergangen

De voegovergangen van de brug zijn versleten en veroorzaken geluidsoverlast. De gemeente maakt daarom nieuwe voegovergangen. Een voegovergang zit tussen de brug en de weg. Het maken van de voegovergangen duurt tot ongeveer 18.00 uur. Daarna blijft de brug nog afgesloten, omdat de overgangen nog moeten uitharden.

Geluidsoverlast

Tijdens de werkzaamheden is er geluidsoverlast. De voegovergangen worden namelijk met een sloophamer eruit gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *