Kort nieuws

Schade bij aanrijding Polderdreef

Op de Polderdreef heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden. De bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Rond 12:50 uur kwamen op de kruising van de Polderdreef met de Bostonweg twee automobilisten met elkaar in botsing. De betrokkenen zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk hebben de bestuurders elkaar niet tijdig opgemerkt met een botsing tot gevolg. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

Weg afgesloten

Vanwege het ongeval was de Polderdreef vanaf de Middachtenlaan afgesloten voor alle verkeer. Toch vond een automobilist het nodig om de afzetting te negeren en dwars over de ongevalslocatie heen te rijden. De agent ter plaatse was daar niet blij mee. “Mensen kunnen door sporen rijden, dat is tijdens een eventueel onderzoek niet handig. Gelukkig is er nu alleen sprake van materiĆ«le schade.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *