Kort nieuws

Hulpdiensten rukken groots uit voor auto in sloot

De hulpdiensten zijn woensdagavond massaal uitgerukt naar een melding van een auto te water. Ter plaatse bleek het te gaan om een lege achtergelaten auto.

Rond 21:45 uur zag een automobilist op de Pampushavenweg ter hoogte van de Hogering een auto in de sloot liggen. De hulpdiensten werden gewaarschuwd waarna onder andere een duikteam van de brandweer en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Na onderzoek bleek dat er niemand meer in of bij het voertuig aanwezig was.

De bestuurster van de auto bleek uiteindelijk veilig thuis te zijn. Ze was na het uitlaten van de hond per ongeluk de sloot ingereden. Omdat haar mobiel leeg was, heeft ze de auto achtergelaten en is lopend naar huis gegaan.

De hulpdiensten konden nadat duidelijk werd dat de bestuurder ongedeerd was retour. Ze bedankte de passerende automobilist voor de melding. “Liever een keer teveel dan te weinig”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *