Nieuws

Twee gewonden bij aanrijding Tussenring

Bij een aanrijding op de Tussenring zijn donderdagavond twee personen gewond geraakt. Beide slachtoffers zijn per ambulance vervoerd. Door de aanrijding is er enige tijd sprake geweest van een wegafsluiting.

Donderdagavond rond kwart voor acht vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Tussenring, voor de verkeerslichten bij de aansluiting met de Buitenring en Hogering. Bij de botsing zijn twee personen gewond geraakt. Voor beide slachtoffers kwam een ambulance ter plaatse. Beide slachtoffers, een volwassene en een kind, zijn door de ambulance vervoerd.

Door het ongeval was de oprit naar de Hogering richting Almere Stad afgesloten. Het verkeer op de Tussenring moest de oprit naar de Buitenring richting Almere Buiten nemen. De stremming heeft ongeveer een uur geduurd.

Het is onbekend waardoor de aanrijding is ontstaan. De politie onderzoekt de toedracht. Een berger kwam ter plaatse om beide voertuigen af te slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *