Kort nieuws

Meisje (15) door gemaskerde mannen beroofd van jas

Drie gemaskerde mannen beroofden zaterdag 7 augustus een meisje van haar jas. Tijdens deze beroving op de Roermondstraat werd het meisje bedreigd met een mes. De politie zoekt getuigen, camerabeelden of mensen die meer weten over wat er die middag gebeurd is.

Afgelopen zaterdag werd het meisje tussen 15.10 en 15.25 uur beroofd door drie jonge mannen met bivakmutsen op. Ze werd bedreigd met een mes, waarna ze haar jas moest afgeven. De drie gingen er daarna vandoor.

Signalement
De verdachten zagen er als volgt uit: donkere huidskleur, lengtes tussen de 1,65 en 1,75 en gekleed in donkere kleding.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar mensen die rond het tijdstip in de buurt van het speeltuintje bij de Brunssumstraat/Venloweg waren en iets verdachts hebben gezien.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Mensen die een kleine, zwarte auto hebben zien rijden of deze hebben vastgelegd op een beveiligingscamera in de buurt van de Brunssumstraat en Roermondstraat ┬áin Almere
  • Buurtbewoners die aan het wandelen waren of hun hond aan het uitlaten waren rond die tijd, en jongens hebben zien rennen
  • Jongeren die via social media iets hebben meegekregen van de beroving en meer weten over wie hierbij betrokken waren

Weet u meer over deze beroving? Neem dan contact op via 0900-8844. Kent u de daders, maar kennen zij u ook? Dan kunt u altijd 100% anoniem tips doorgeven via Meld Misdaad Anoniem. Er worden dan geen herleidbare gegevens gedeeld met de politie. U kunt ook anoniem melden via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *