Kort nieuws

Keuken uitgebrand op het Kokermolenpad

In de nacht van zaterdag op zondag heeft een brand in een woning aan het Kokermolenpad flinke schade veroorzaakt. De aanwezige bewoners konden de woning tijdig ontvluchten en buiten de hulpdiensten opwachten.

De brand ontstond om ongeveer kwart voor drie in de keuken, vermoedelijk door een pan op het vuur. In eerste instantie leek het er op dat het om een klein brandje ging dat al gedoofd zou zijn, maar bij aankomst van de brandweer bleek het nog te branden. De brandweer kon het vuur vervolgens wel snel doven, maar kon niet voorkomen dat de keuken flinke schade opliep.

Na het blussen werd de woning geventileerd. De bewoners werden in een ambulance gecontroleerd, maar zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *