Kort nieuws

Brand in spouwmuur snel onder controle

In een woning in de Indischebuurt is maandagmiddag brand ontstaan in een spouwmuur. Door het snelle optreden van de brandweer werd erger voorkomen.

In een woning aan het Semarangplantsoen is rond 13:25 uur tijdens werkzaamheden brand ontstaan in een spouwmuur. Doordat direct 112 werd gebeld en de kazerne vlakbij was kon de brandweer voorkomen dat de brand zich uit zou breiden.

Hoewel er geen sprake was van uitslaande vlammen of flinke rookontwikkeling zijn deze branden altijd lastig te bestrijden, omdat de brandhaard moeilijk bereikbaar is. De brandweer heeft vanaf het dak ook water in de muur gespoten om het vuur te doven. Binnen een uur was de brand volledig onder controle.

Bij de brand raakte niemand gewond. Een deel van de Soerabajastraat was enige tijd afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *