Nieuws

Bewoonster gewond na felle brand in woning

Zaterdagmiddag heeft er een felle brand gewoed in een woning aan de Contrabasweg in Muziekwijk. De bewoonster is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De brand brak kort voor 18:00 uit, vermoedelijk in de keuken van de woning. Al snel stond de woning vol met rook. Op het dak van de woning waren tevens vlammen te zien. De brandweer is ter plaatse gekomen om de brand te blussen. Eerst hebben de brandweerlieden de brand in de woning geblust. Vervolgens is de bemanning van de tankautospuit uit Muiderberg, die als ondersteuning aan de Almeerse brandweerlieden ter plaatse is gekomen, met een ladder het dak op gegaan om aldaar het vuur te doven.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bewoonster te behandelen en vervolgens naar het ziekenhuis te vervoeren. Met een hoogwerker heeft de brandweer nog een controle op het dak van de woning gedaan. De brandweer heeft de woning geventileerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *