Kort nieuws

Grasmaaier op zijn kant na aanrijding met auto

Op industrieterrein De Vaart eindigde een grasmaaier woensdagochtend na een aanrijding met een auto op zijn kant. Alle hulpdiensten snelden toe om hulp te verlenen, maar gelukkig raakte niemand bij het ongeval gewond.

De aanrijding gebeurde op de kruising van de Bolderweg met het Mathieu Cordangpad. Omdat de grasmaaier op zijn kant belandde werd rekening gehouden met een ernstige situatie en daarom werden politie, ambulance en brandweer gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek de bestuurder van de grasmaaier met de schrik te zijn vrijgekomen. Ook de bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

De Bolderweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Omdat het betreffende kruispunt ook precies de aansluiting is op de busbaan was ook een medewerker van stadsvervoerder Keolis aanwezig om de doorgang van het busverkeer te regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *