Nieuws

Fietser ernstig gewond na aanrijding Evenaar

Op de kruising van de Evenaar met de Celebesstraat heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De fietser raakte daarbij ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 05:25 uur kwamen op de kruising van het fietspad dat langs de Evenaar loopt en de Celebesstraat een automobilist en een fietser met elkaar in botsing. Na de aanrijding is de fietser onder de auto terecht gekomen. De brandweer heeft de fietser snel weten te bevrijden door gebruik te maken van twee spreiders. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is eveneens ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te assisteren.

Het slachtoffer is met onbekend letsel met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *