Kort nieuws

Bestuurder rijdt door na aanrijden agent

Donderdagochtend rond 10 uur liepen een aantal politieagenten een surveillance door het centrum van Almere Stad toen zij een motorrijder zagen. Er kwam een hoop herrie uit de richting van de motor en hij gaf veel gas. Daarnaast maakte de motorrijder een wheelie.

De motorrijder kwam op de agenten af rijden, waarna de agenten de bestuurder een stopteken gaven. De bestuurder negeerde het stopteken en reed vlak langs de agent die hierbij met het stuur in zijn buik werd geraakt. De bestuurder ging er vervolgens met volle snelheid vandoor.

Via cameratoezicht heeft de Politie het kenteken en de opnames veiliggesteld. De Politie adviseert de motorrijder zichzelf te melden. De agent heeft inmiddels aangifte gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *