Auto tegen een boom in de Landgoederenbuurt

In de Landgoederenbuurt is zaterdag tegen zes uur een auto tegen een boom gereden. Bij de hulpdiensten werd melding gemaakt van een ongeval met letsel, maar eenmaal ter plaatse bleek gelukkig niemand gewond te zijn geraakt.

Het ongeval gebeurde op het Borchplantsoen. De bestuurder van een auto verloor de macht over het stuur en kon een botsing met een boom niet meer voorkomen. De boom werd door de klap met wortel en kluit uit de grond gereden en tilde de auto een stuk van de grond af.

Een berger kwam ter plaatse om het voertuig los te trekken en af te voeren. Het is onbekend of de boom nog kon worden gered.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.