Nieuws

Verdachten aangehouden na overval Stationsstraat

Dinsdag werd aan de Stationsstraat in Almere een winkel overvallen. De daders vluchtten met onbekende buit op een scooter. Twee verdachten konden niet veel later worden aangehouden.

Rond 13:40 uur kwamen twee jonge mannen de winkel aan de Stationsstraat binnen. Ze bedreigden het personeel met een vuurwapen. Het aanwezige winkelpersoneel drukte op de overvalknop. Daardoor schrokken de twee verdachten en vluchtten op een scooter.

De scooter werd even later, na een melding van oplettende burgers, aangetroffen in het Beatrixpark. De getuigen konden ook aangeven in welke richting de verdachten waren gevlucht. Even later werden de twee verdachten, twee jongens van 15 en 16 jaar, aangehouden bij een bushalte in de buurt van het Beatrixpark.

Iets gezien?
Heeft u iets gezien van deze overval, heeft u informatie over het incident of heeft u beelden gemaakt die kunnen helpen bij het onderzoek en heeft u dit nog niet gedeeld met de politie? Bel dan 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

2 gedachten over “Verdachten aangehouden na overval Stationsstraat

  • Volgens mij moeten zichtbare handhaving en mensen van de gemeente onherkenbaar gemaakt worden. Ook al is het een openbare ruimte

    Beantwoorden
    • Nee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *