Nieuws

Politiehelikopter ingezet na achtervolging

De politiehelikopter heeft afgelopen nacht lange tijd boven de Stripheldenbuurt gevlogen. De helikopter werd ingezet na een achtervolging die op de Trekweg eindigde. De politie heeft twee personen aangehouden.

Tijdens een surveillance zagen agenten uit Amsterdam rond 03.10 uur een auto met hoge snelheid over de A1 ter hoogte van Muiden rijden. De agenten gaan achter de auto aan om deze een stopteken te geven. De bestuurder van de auto besluit er vandoor te gaan waarna een achtervolging ontstaat. De bestuurder verliest ter hoogte van de Trekweg mogelijk de macht over het stuur waarna de auto in een greppel tot stilstand komt.

Nadat de auto in de greppel terecht is gekomen gaan de bestuurder en een bijrijder er te voet vandoor zo meldt een woordvoerder van de politie. De bijrijder kon al snel door agenten worden aangehouden. En de bestuurder kon op aanwijzen van de politiehelikopter door agenten op de grond worden aangehouden. De politie onderzoekt waarom de mannen er vandoor gingen.

[Achtervolging]

Afgelopen nacht ontstond er op de Rijksweg A1 thv Muiden een achtervolging. De collega’s van Amsterdam…

Geplaatst door Politie Almere Stad-Haven opĀ Dinsdag 20 april 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *