Kort nieuws

Gewonde na ongeval tussen auto en stadsbus

Maandagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een stadsbus in Almere Poort. Er is één persoon naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond kort voor 17:00 uur plaats op de kruising van de busbaan en de Alseïdenstraat in het Homeruskwartier. De politie en ambulancedienst zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen aan de betrokkenen. Er is één slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Beide voertuigen hebben als het gevolg van het ongeval schade opgelopen. De auto is door een berger opgehaald. Het overige busverkeer kon de plaats van het ongeval via de andere rijstrook passeren. De kruising was ten tijde van de hulpverlening wel gestremd voor het overige autoverkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *