Kort nieuws

Gewonde na ongeval tussen auto en scooter Gorinchemgracht

Donderdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een scooter op de Gorinchemgracht in Stedenwijk. Er is één persoon naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond kort na 19:30 uur plaats op de kruising van de Gorinchemgracht en de Rotterdamweg in Stedenwijk. Een scooter en auto botste tegen elkaar, waarna de scooter twee toevallig passerende voetgangers raakte. De twee voetgangers zijn in de ambulance gecontroleerd op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooterrijder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ten tijde van de hulpverlening is de Rotterdamweg tijdelijk dicht geweest voor het verkeer. Men kon omrijden via de Hengelostraat. De scooter is door de politie van de ongevalslocatie weggehaald. De betrokken auto kon zelf zijn weg vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *