Kort nieuws

Automobilist met de schrik vrij na bizarre aanrijding

Bij een aanrijding op de Polderdreef is een auto maandagavond tientallen meters doorgereden en uiteindelijk tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Er vielen verder geen gewonden.

Kort na zeven uur vond er een kop-staartaanrijding plaats op de Polderdreef, ter hoogte van de kruising met de A. Boekenweg. Een auto botste op zijn voorligger, waardoor die werd gelanceerd en over de middenberm de andere rijbaan op vloog. De bestuurder corrigeerde met een stuurbeweging, waardoor de auto weer terug over de middenberm reed, de eigen rijbaan kruiste en het talud af reed. Pas tientallen meters verder kwam de geschrokken bestuurder tot stilstand, tegen een boom langs de parkeerplaats van de sporthal.

Politie en een ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Na controle door ambulancepersoneel bleek dat geen van de betrokkenen naar het ziekenhuis hoefde te worden gebracht. Beide voertuigen raakten wel zodanig beschadigd dat deze door een berger moesten worden opgehaald. De rijbaan richting het centrum van Almere Buiten is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *