Nieuws

Bestuurder overleden bij ernstig ongeval A6 bij knooppunt Almere

Op de A6 bij knooppunt Almere, ter hoogte van de olifanten, heeft aan het eind van de ochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar mogelijk gaat het om een eenzijdig ongeval.

Het ongeval gebeurde om half twaalf op de rijbaan richting Lelystad. Een auto is zwaar beschadigd geraakt. Alle hulpdiensten werden gealarmeerd om hulp te verlenen. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor het verlenen van extra zorg.

De rijbaan richting Lelystad is door het ongeval en het erop volgende onderzoek lange tijd afgesloten geweest. Hierdoor kon niet alleen het verkeer op de A6, maar ook verkeer vanaf de A27 niet richting Lelystad rijden. De weg werd pas om kwart voor vier weer vrijgegeven.

Aan het eind van de middag maakte de politie bekend dat de bestuurder van het betrokken voertuig aan zijn verwondingen is overleden. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. De politie stelt hiernaar een onderzoek in en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *