Nieuws

Dodelijk ongeval op A6 bij Buitenring

Op de A6 bij Almere heeft maandag aan het begin van de avond een dodelijk ongeval plaatsgevonden.

Dat gebeurde rond 18:00 uur ter hoogte van de Buitenring richting Lelystad. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. Een groot aantal hulpdiensten is ter plaatse geweest waaronder personeel van het Mobiel Medisch Team. Voor een van de betrokken personen kwam de hulp helaas te laat.

De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval waarvoor de snelweg volledig is afgesloten. Verkeer kan via de op- en afrit de ongevalslocatie passeren. Naar verwachting zal de A6 voor aanzienlijke tijd afgesloten blijven vanwege het onderzoek en de berging van de zwaar beschadigde voertuigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *