Kort nieuws

Getuigenoproep na spoor van auto inbraken

Afgelopen nacht zijn in de wijken Tussen de Vaarten en Danswijk veel auto’s beschadigd door inbraak. Dit is te lezen op verschillende buurt appgroepen. De politie roept getuigen op zich te melden.

De wijkagent van Tussen de Vaarten spreekt op zijn social media over een behoorlijk aantal auto inbraken. Het spoor lijkt te gaan vanaf de Vincent van Goghstraat, richting de Juan Grisstraat naar de El Grecostraat. Daarvandaan richting Danswijk, naar de Adriana Nozemanstraat. Maar het kan ook in tegengestelde richting zijn. De buit bestaat voornamelijk uit kleine dingen die voor de hand lagen of in veel gevallen helemaal niets!

De politie is inmiddels druk bezig met het opnemen van aangiftes. Iedereen die in het bezit is van een camera wordt gevraagd om de beelden te bekijken. De inbraken en vernielingen zijn vermoedelijk gepleegd tussen 03:00 en 05:00 uur. Heeft u camerabeelden of  heeft u verder iets gezien of gehoord, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *