Nieuws

Drie personen aangehouden na overval op telefoonwinkel in Centrum

Donderdagochtend heeft er een overval plaatsgevonden bij de Vodafone winkel aan de Traverse in Almere Centrum.

Kort na de overval heeft de politie op de Koetsierbaan drie verdachten aangehouden die in een taxi zaten. De politie gaf de taxi een stopteken en de inzittenden werden via de BTGV procedure uit de auto gepraat. Hierna zijn drie personen aangehouden. Volgens Omroep Flevoland zijn het drie mannen van 20, 21 en 25 jaar uit Amsterdam. De omgeving is afgezet voor onderzoek. Op straat ligt een vuurwapen.

Ook bij de telefoonwinkel doet de politie onderzoek.

Update 13:00 uur: Het onderzoek op straat is afgerond en de omgeving is weer vrijgegeven.

 

 

6 gedachten over “Drie personen aangehouden na overval op telefoonwinkel in Centrum

 • Personageomschrijving is bij dit soort zaken overbodig.

  Beantwoorden
 • Jan Doedel

  Hulde voor de politie voor deze aanhoudingen!!

  Beantwoorden
 • Nederland is onleefbaar aan het worden. Laat de regering een Nood-Wet uitvaardigen. Waardoor dit tuig eens heel lang wordt opgeborgen. Zo gaat het toch niet langer. Ik begrijp de politiek niet

  Beantwoorden
 • Te gek voor woorden. Maar ook iets verbaasd. Winkels waren toch dicht?

  Beantwoorden
 • Triest weer dit, nog triester is dat ze waarschijnlijk overmorgen weer los lopen op straat en weer een nieuwe poging kunnen ondernemen. Alle moeite ten spijt om dit soort criminelen te arresteren.
  Misschien moet er gewoon een voorbeeld gesteld worden om dit soort gebeurtenissen te voorkomen.
  Ik stel voor om bij een bewezen veroordeling van verdachte(n) het volgende op te leggen:
  Een direct ingevoerde onvoorwaardelijke celstraf van 10 jaar (zonder kans op vervroegde invrijheidsstelling), wij moeten gewoon een voorbeeld stellen hier.
  Opvolgend een voorwaardelijk celstraf van 10 jaar met een proeftijd van 10 jaar (leer je niet dan mag je minstens nog een keer boven op de eventuele nieuwe veroordeling), gedurende de periode van deze voorwaardelijke celstraf geld een extra maatregel namelijk een avondklok tussen 21:00 en 04:30. Schending van deze avondklok betekend dan per gebeurtenis een directe gevangenis straf van 1 jaar en een verlenging van 1 jaar op de dan bestaande proeftijd van 10 jaar.
  Indien verdachte de voorwaardelijke celstraf moet uitzitten en zich daarna nogmaals schuldig maakt dan zal deze levenslang cel straf krijgen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *