Persoon ernstig gewond na steekincident Contrabasweg

Maandagavond heeft er een steekincident plaatsgevonden in Muziekwijk. Er is een 18-jarig slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het steekincident vond kort voor 19:00 uur plaats. Meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen om het slachtoffer van hulp te voorzien. Het slachtoffer is onder begeleiding van de politie per ambulance naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

De traumahelikopter is langs de Youri Egorovweg geland, nabij de Hogering. De politie doet onderzoek in de woning waar het slachtoffer zich bevond en bij de Pianoweg. Bij de Pianoweg doet de politie onderzoek tussen de Bartokweg en de Banjostraat, nabij het Muzenpark. De politie is aldaar met zaklampen aan het zoeken in de berm langs de weg en het fietspad. De politie laat weten dat de exacte plek waar het steekincident heeft plaatsgevonden nog niet bekend is.

De politie laat weten getuigen te zoeken die iets bijzonders hebben gezien in de omgeving van het Muzenpark en de Contrabasweg tussen 18:30 uur en 19:00 uur. Heb jij iets gezien of heb je camerabeelden? Bel 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Een gedachte over “Persoon ernstig gewond na steekincident Contrabasweg

  • 12 januari 2021 om 21:13
    Permalink

    Ah, de Amsterdamse drillrap oorlog heeft Almere bereikt……

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.