Kort nieuws

Overval op Best Western hotel in Stad

Twee jongens hebben op oudejaarsavond een overval gepleegd op het Best Western hotel in Almere Stad. De politie heeft nog niemand aangehouden en vraagt getuigen zich te melden. 

De overval vond rond 19:30 uur plaats op het Best Western Plus Plaza hotel aan het Mandelaplein. Een medewerkster werd bedreigd met op vuurwapen gelijkend voorwerp. Twee overvallers van circa 14 jaar oud vluchtten te voet richting de Stedenwijk. De politie vraagt mensen met tips om zich te melden via 0900-8844.

Het is niet bekend of er bij de overval iets is buitgemaakt. In de omgeving van het hotel, bij de Koningstraat volgde even later een grote politie inzet. Op verschillende plaatsen stonden agenten op de uitkijk met kogelwerende vesten aan. Uiteindelijk is niemand aangehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *