Nieuws

Gewonde na ongeval tussen auto en stadsbus

Zaterdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een stadsbus bij de overgang van de Kruidenweg in Kruidenwijk. Er is één slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond kort voor 12:00 uur plaats. Een personenauto en stadsbus kwamen met elkaar in botsing op de overgang van de busbaan ter hoogte van de Kruidenweg. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te behandelen aan eventuele verwondingen. Er is één slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

Als gevolg van het ongeval is het busverkeer tussen Noorderplassen en Kruidenwijk gestremd geweest. De Kruidenweg is eveneens in beide richting afgesloten geweest. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. De personenauto is door een berger van de ongevalslocatie verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *