Nieuws

Code oranje in Flevoland: A6 afgesloten en veel blikschade

In verband met gladheid is vanochtend gedurende enige tijd in diverse regio’s in het land code geel of code oranje afgegeven. In Flevoland gold enkele uren code oranje. Er deden zich meerdere ongevallen voor. De A6 werd afgesloten.

De noordelijke helft van het land werd vanochtend getroffen door ijzel. In Flevoland heeft dat gezorgd voor tal van aanrijdingen met voornamelijk blikschade. Snelweg A6 moest daardoor van Lelystad richting Muiden worden afgesloten. Ook afrit Almere Poort was enige tijd dicht.

Inmiddels zijn de wegen weer vrij en is code oranje voor Flevoland opgeheven. Voor de zuidelijker gelegen provincies geldt nog wel code geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *