Nieuws

Automobilist crasht tegen bushokje; wachtende vrouw gewond

Op de Grote Vaartweg in De Vaart heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een auto raakte van de weg en crashte tegen een bushokje. Een daar wachtende buspassagier raakte gewond.

Dat gebeurde rond 14:30 uur ter hoogte van de Damsluisweg. Bij het verlaten van de rotonde raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en knalde tegen het bushokje aan, dat voor een deel uit de grond werd gereden. Op dat moment zat een vrouw op het bankje in het bushokje. Zij raakte gewond. Na een eerste behandeling is zij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval was de weg richting de Buitenring tijdelijk afgesloten waardoor het verkeer via de omliggende straten moest omrijden. De auto werd door een bergingsbedrijf opgehaald. De gemeente is ingelicht om de opruim- en herstelwerkzaamheden van het bushokje te regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *