Nieuws

Man aangehouden na vondst overleden vrouw

De politie heeft een man aangehouden na de vondst van een overleden vrouw in een woning aan het Homerusplein in Almere Poort. De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden.

In een woning aan het Homerusplein is zaterdagochtend rond 11:00 uur het lichaam gevonden van een 26-jarige vrouw uit Almere. Ondanks de inzet van onder andere een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam mocht hulp niet meer baten.

De oorzaak van het overlijden wordt nog onderzocht. Een 26-jarige man uit de gemeente Zeist is aangehouden. Onderzocht wordt of hij iets met de dood van de vrouw te maken heeft. Mensen die meer weten over de zaak of eventuele getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *