Nieuws

Drie inbrekers aangehouden op de Trekweg

Foto: Damian Ruitenga

De politie heeft vrijdagavond drie inbrekers weten aan te houden op de Trekweg tussen Almere en Lelystad.

De inbraak werd rond half negen ‘s avonds gepleegd bij een bouwbedrijf aan de Trekweg. Dat is de weg die parallel aan de A6 ligt tussen Almere en Lelystad. Bewakingscamera’s filmden de dieven en het bedrijf seinde gelijk de politie in.

Een politiehelikopter die toevallig al in de lucht was, vloog direct die kant op. Vanuit de helikopter was al snel te zien hoe de inbrekers wegrenden. De achtervolging op de grond werd ingezet en meerdere politieauto’s reden de vermeende inbrekers klem in het gras langs de Trekweg.

Het gaat om drie mannen van 32, 46 en 52 jaar oud. Twee van hen wonen in Bodegraven, van de derde is geen woonadres bekend. Ter plaatse werd ook de vermoedelijke auto van het drietal gevonden en doorzocht.

Een gedachte over “Drie inbrekers aangehouden op de Trekweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *