Kort nieuws

Auto in de heg bij kinderdagverblijf

De politie heeft gisteren omstreeks 15:30 uur een melding gekregen dat er een auto in een heg bij een kinderdagverblijf aan de Chagallweg zou zijn gereden.

Toen de melding gisteren bij de meldkamer binnenkwam, is de politie ter plaatse gegaan bij een kinderdagverblijf aan de Chagallweg in Tussen de Vaarten. De politie trof hier een auto aan die achteruit stond geparkeerd in een heg. De bestuurder, een persoon op leeftijd, zat in de auto opgesloten doordat het hekwerk en de heg beide deuren klem had gezet. Uiteindelijk is de brandweer opgeroepen om de bestuurder uit de benarde situatie te bevrijden. De brandweer heeft de auto uit de heg getrokken zodat de bestuurder via het portier de auto kon verlaten.

Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd omdat er getwijfeld wordt aan de rijvaardigheid. De bestuurder zal zich moeten laten herkeuren om te beoordelen of het verantwoord is het rijbewijs te behouden.

Bij het incident zijn geen gewonden gevallen omdat er op dat moment geen kinderen op het plein aan het spelen waren.

Foto: Instagram Politie Almere Stad & Haven

Een gedachte over “Auto in de heg bij kinderdagverblijf

  • ” de portier ” iemand die de wacht en toezicht houd bij een deur

    ” het portier ” deur van een motorvoertuig,

    Nederlands blijft lastig als ik zo naar alle opmerkingen bij andere nieuwsberichten kijk.. in dit geval word het dus weer even terug naar de schoolbanken

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *