Kort nieuws

Man met doorgeladen vuurwapen aangehouden in Haven

Maandag 31 augustus heeft de politie in Almere Haven een man aangehouden die een doorgeladen vuurwapen bij zich had.

Maandagavond rond 19.30 uur wilden agenten de identiteit van een man vaststellen die op de Binnenhof in Almere Haven liep. De man wilde niet meewerken aan de identiteitscontrole, waarop de agenten hem staande hielden. De man verzette zich en gooide een tas weg. In de tas zat een geladen vuurwapen dat op scherp stond.

De man, een 24-jarige Almeerder, is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Hij zit nu vast. Het vuurwapen is in beslag genomen. De politie is blij dat het vuurwapen uit de roulatie is gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *