Nieuws

Brand in Tussen de Vaarten; politie zoekt verdachte

In een appartementencomplex aan de Jacob van Ruysdaelstraat in Tussen de Vaarten is zaterdagmiddag brand uitgebroken. De politie heeft een burgernetbericht verspreid en is op zoek naar een man.

De brand brak even na 16:00 uur uit in de kelder van het appartementencomplex. Bij de brand kwam de nodige rookontwikkeling vrij. De brandweer heeft meerdere overdrukventilatoren ingezet om de rook uit het gebouw te verdrijven. Wat er in de brand heeft gestaan is nog niet bekend.

De brandweer is nog geruime tijd bezig geweest met het controleren van appartementen in het gebouw. Ook vanuit verschillende woningen kwam rook naar buiten. Het is nog onduidelijk hoe groot de schade in de woningen is. Stichting Salvage werd ingeschakeld om de bewoners te ondersteunen.

Politie zoekt verdachte

De politie heeft een burgernetmelding verspreid. Ze zijn op zoek naar een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij is 1,85 meter lang en draagt een opvallend groen T-shirt en een oranje broek. Heeft u de man gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8444.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *