Nieuws

Verdachte van steekpartij Evenaar aangehouden

De politie heeft een een verdachte aangehouden in verband met de steekpartij op de Evenaar. Het steekincident vond dinsdagmiddag rond half vijf plaats.

Dinsdagmiddag kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Evenaar. Agenten troffen daar een zwaargewonde man aan die was neergestoken. Hij vertelde dat de dader met zijn auto was weggereden. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De verdachte heeft zich woensdagochtend 12 augustus gemeld bij het politiebureau in Hardenberg (Overijssel), waar hij is aangehouden. De auto waarin hij was weggereden, is inbeslaggenomen voor onderzoek.

De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben wat zich op de Evenaar heeft afgespeeld. Heeft u informatie, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. De recherche komt ook graag in contact met buurtbewoners die in het bezit zijn van een camera en mogelijk beelden hebben van het incident of wat daar aan vooraf ging.  Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *