Nieuws

Steekpartij op de Sas van Gentlaan

Op de Sas van Gentlaan is afgelopen nacht een persoon neergestoken. De politie heeft een groot plaats delict afgezet en is een grootschalig onderzoek gestart. Een traumateam is ter plaatse gekomen om medische bijstand te verlenen, maar er is nog niets bekendgemaakt over de toestand van het slachtoffer.

Bij de hulpdiensten kwam kort na twee uur de melding binnen van het incident, ter hoogte van het Baken Trinitas Gymnasium. Er werd een ruime afzetting gemaakt en verschillende diensten van de politie kwamen onderzoek doen. Naast de Technische Recherche en medewerkers van Forensisch Onderzoek was ook de dienst Verkeers Ongevallen Analyse aanwezig, omdat een voertuig dat kennelijk bij het incident betrokken was tegen een paal was gereden.

Medewerkers van de ambulancedienst ontfermden zich over het slachtoffer, bijgestaan door het traumateam uit Volkel. De politie kon afgelopen nacht nog geen mededelingen doen over de toestand van het slachtoffer. Het is ook nog niet bekend wat de aanleiding is geweest van de nachtelijke steekpartij.

Foto’s: ingezonden

3 gedachten over “Steekpartij op de Sas van Gentlaan

  • R.I.P Beste man. ⚘⚘⚘
   Veel sterkte toegewenst aan alle nabestaanden.
   Dat de dader (hufter) snel gepakt word.

  • Francis Rinia

   Gecontroleerd schat hij is me neefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *