Man overleden na incident hoogspanningsmast

Een man is donderdagmiddag overleden na een incident bij een hoogspanningsmast in de Stedenwijk. De politie is een onderzoek gestart. 

Een man is donderdagmiddag overleden nadat hij in een hoogspanningsmast aan het Maastrichtkwartier was geklommen. Het is nog niet duidelijk of de man uit de mast is gevallen of dat hij is gesprongen. Een misdrijf wordt door de politie uitgesloten.

Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. Ondanks de inzet van de hulpdiensten is de man overleden. De politie heeft de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.