Nieuws

Treinverkeer stilgelegd na aantreffen verdacht voorwerp station Poort

Het treinverkeer in Almere is zaterdag rond het middaguur volledig stilgelegd nadat in een trein op station Almere Poort een verdacht voorwerp is aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.

In een sprinter die onderweg was naar Amsterdam is zaterdag rond 12:00 uur op station Almere Poort een verdacht voorwerp aangetroffen. Het is onbekend om wat voor voorwerp het gaat. Het was voor de treinconducteur voldoende reden om de trein te ontruimen en de hulpdiensten te waarschuwen. Inmiddels is de politie met een onderzoek gestart. Het Team Explosieven Verkenning van de politie is ook ter plaatse gearriveerd.

Op last van de politie werd het treinverkeer volledig stilgelegd en is station Almere Poort ontruimd. Om 13:00 uur werd gemeld dat het voorwerp uit de trein is gehaald en dat het niet om een gevaarlijk object gaat. De treindienst zal snel weer worden opgestart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *