Nieuws

Motorrijder gewond bij aanrijding Havendreef

Op de kruising van de Havendreef en de afrit van de A6 heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden waar een motorrijder, een personenauto en een busje bij betrokken waren. De motorrijder raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht.

De drie motorvoertuigen botsten op elkaar op de kruising van de Havendreef met de afrit van de snelweg uit de richting Amsterdam. Naast politie en ambulance werd ook de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Die laatste kon enige tijd later door het ambulancepersoneel worden afgemeld. De motorrijder werd naar een ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De kruising was hiervoor enige tijd gedeeltelijk afgesloten, waardoor het verkeer een omleidingsroute moest volgen. De betrokken motorvoertuigen zijn door een bergingsbedrijf opgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *