Nieuws

Man gewond bij aanrijding op de Evenaar

Op de Evenaar is maandagochtend een persoon gewond geraakt bij een aanrijding tussen een auto en een scootmobiel. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond half tien, toen een auto vanaf de rotonde van het Westelijk Halfrond de Evenaar op wilde rijden. Daar stak juist een scootmobiel de weg over, waarop een botsing volgde. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel verzorgd en naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Gedurende de afhandeling van het ongeval is de Evenaar tussen het Westelijk Halfrond en de Straat van Florida afgesloten geweest en moest het verkeer een andere route kiezen.

2 gedachten over “Man gewond bij aanrijding op de Evenaar

 • Wekelijks gebeuren er aanrijdingen op de Evenaar niet zelden met letselslachtoffers. Op deze weg wordt ook veel te hard gereden. De aanwezige drempels zijn tegenwoordig tot niet meer dan vervelende hobbeltjes vervallen. Hoe is het mogelijk dat een dergelijke weg geen enkele zebrapad dan wel beveiligde oversteekplaats heeft? Dit terwijl deze weg door veel mensen overgestoken dient te worden om in het winkelcentrum te kunnen komen.

  De gemeente gaat zeker eerst wachten op een dodelijk slachtoffer voordat er actie wordt ondernomen?

  Heel veel sterkte voor alle betrokken partijen.

  Beantwoorden
  • Ik deel je mening. Zebrapaden zouden geen overbodige luxe zijn, zeker niet rondom het centrum, maar dit zal ten kosten gaan van de doorstroming.
   Ze zouden de volledige evenaar moeten aanpakken om hier fatsoenlijk van te maken.

   Anyway, in dit geval lijkt het er op dat scootmobiel geen voorang heeft gegeven aan de auto.
   Deze auto kwam vanuit de rotonde, dus te hard rijden is hierbij niet echt mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *