Auto uit de bocht levert schade op bij Nobelhorst

Een auto die uit de bocht vloog in de buurt van Nobelhorst heeft vanochtend behoorlijke schade aangericht. Zowel het voertuig als wegmeubilair moesten het ontgelden. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Een auto reed rond het middaguur op de Grote Denkersdreef, tussen de Tussenring en Nobelhorst, toen de bestuurder in de bocht de macht over het stuur verloor en van de weg raakte. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een lichtmast en reed daarbij ook nog een verkeersbord uit de grond.

Toegesneld ambulancepersoneel onderzocht de onfortuinlijke bestuurder, maar deze bleek geen noemenswaardig letsel te hebben. Het verkeer kon de ongevalsplaats op aanwijzingen van de politie over een weghelft passeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *