Kort nieuws

Wielrenner gewond na ongeval op Kesslerpad

Bij een ongeval op het Kesslerpad in het Vliegerpark in Almere Haven is maandagochtend een wielrenner zwaargewond geraakt.

Dat gebeurde rond 10:40 uur nabij de Bosbrug toen de persoon hard ten val kwam. Na de melding werden direct twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Deze landde enige tijd later op een naastgelegen veldje. Het slachtoffer is later onder begeleiding van een arts met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

Het incident trok het nodige bekijks van voorbijgangers en mensen uit omliggende wijken.

 

 

3 gedachten over “Wielrenner gewond na ongeval op Kesslerpad

  • de meeste wielrenners rijden als gekken. Ik woon in de havenkom en af en toe valt mijn mond open als een groep zeer hard rijdende wielrenners de auto’s links en rechts passeren en schelden op iedereen die ze in de weg rijdt of loopt. Schandalig. Dat er niet meer ongelukken gebeuren is onvoorstelbaar. Maar ook sommige e-bike rijders lappen de regels aan hun laars. Met 3 naast elkaar blijven rijden terwijl er verkeer tegenin komt.

    Beantwoorden
  • Daar gaat het helemaal niets om, je zou eens wat medeleven kunnen hebben in plaats van alleen vanuit je eigen straatje gal spuwen bah bah bah, ondankbaar mens

    Beantwoorden
  • Ik woon vlakbij het Kesslerpad en hier gebeurt nauwelijks wat, maar sommigen moeten altijd wat te zeuren hebben

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *