Kort nieuws

Brand in schutting bedreigt bedrijven in Molenbuurt

In de Molenbuurt is maandagmiddag brand ontstaan in een schutting met een opstelplaats voor afvalcontainers. Omdat de containers tegen de gevel aan stonden was er gevaar dat de brand zou overslaan op de bedrijven.

De brand ontstond op tweede pinksterdag rond half twee. Meerdere huisvuilcontainers van twee bedrijven aan de Brandersmolenstraat stonden aan weerskanten van een lage schutting tegen de gevel aan. Omdat er gevaar was dat de brand zou overslaan naar het gebouw kwam de brandweer met spoed ter plaatse. Door snel ingrijpen kon de schade worden beperkt tot de containers en de schutting.

Na het blussen van de brand heeft de brandweer de schutting verder gesloopt om gevaar van herontsteking uit te sluiten. Het is niet bekend wat de oorzaak is van de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *