Nieuws

Man gewond na valpartij bij demonstratie moskee Staatsliedenwijk

Vrijdagmiddag omstreeks 13:30 uur heeft er een schermutseling plaatsgevonden bij een demonstratie tegen een moskee in Staatsliedenwijk. 

Op vrijdagmiddag heeft er tijdens een demonstratie tegen een moskee in Staatsliedenwijk een schermutseling plaatsgevonden. Deze demonstratie werd aangevoerd door de beweging Rechts in Verzet (RIV). Deze beweging demonstreert o.a. tegen het hardop laten horen van de Azan (een gebedsoproep). Omwonenden zijn niet blij met de komst van deze beweging en stapte op de personen af waardoor een oudere man een duw kreeg en ongelukkig ten val kwam. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie is samen met handhaving van de Gemeente Almere ter plaatse voor toezicht.

13 gedachten over “Man gewond na valpartij bij demonstratie moskee Staatsliedenwijk

 • Deze man trok een mes en kwam op het spandoek en de 2 protestanten aan lopen. Wel goed verslag doen! Er ontstond zelf ruzie tussen wijkbewoners en Islamieten.

  Beantwoorden
  • @ Permalink vieze jokkebrok dat je bent!

   Beetje mensen lopen opfokken hier👎🏻

   Die meneer had een mes om de spandoek te verscheuren!

   En islamitische mensen deelden rozen uit aan de mensen eromheen, mogen jullie nog wat van leren!

   Hebben jullie geen groters problemen dan een gebedomroep 1 keer in de week van een paar minuten. VRIJHEID is voor iedereen zowel voor voor de kerkbel op zondag als gebedsoproep op vrijdag!

   Niet meten met 2 maten!
   Met je bekrompen vrijheid. Zoek een beter hobby nietsnutten!

  • Leugenaar, gelukkig bestaan er nog smartphones duidelijk te zien dat dit dus niet geval het was. De beste man was ongewapend, de demonstranten riepen ” weg uit onze straat” best dubbel als je daar niet eens woont! Verder ontstond er geen ruzie zoals je ziet houden de moskee bezoekers zich netjes tegen de zijlijn en kijken dit soort gevalletjes toch liever toe.

  • Vergeten jullie niet even te melden dat deze oudere man een mes trok en op hun af kwam. Hij werd tegen gehouden en kwam door het afstapje van het stoeprand te val op de straat. Heb alle beelden van verschillende kanten gezien, misschien beter jullie huiswerk doen 😉

  • Rachelle lee hwak

   Ik heb een mooi filmpje voor je wat laat zien dat het een buurtbewoner is tegen de demonstranten. Niet verhalen lopen verdraaien aub..

  • J, ik weet welke actie film jij thuis gezien hebt maar de bejaarde Hollandse buurtbewoner kwam vertellen dat die rechts-extremisten voor zichzelf moesten praten ipv ‘wij Hollanders’ en daar was meneer niet van gediend met z’n spandoek en megafoon die hem vervolgens omver jaagde. Overigens is deze laffe daad van wel 10 hoeken gefilmd. Dus hou op met je fake news of ga solliciteren bij Trump.

 • Vergeten jullie niet even te melden dat deze oudere man een mes trok en op hun af kwam. Hij werd tegen gehouden en kwam door het afstapje van het stoeprand te val op de straat. Heb alle beelden van verschillende kanten gezien, misschien beter jullie huiswerk doen 😉

  Beantwoorden
  • Hahaha zielige gasten he.
   Het betreft een klein groepje extreem rechtse demonstranten. Die namens hollanders en buurt bewoners hun eisen stelden. Zoveel geluid en overlast? Ja iedereen heeft er recht op, maar hun zien het als vrijheid van meningsuiting. De moskee denk er het zelfde over wanneer er een versterkte gebedsoproep op vrijdag klinkt. De een vind het overlast de ander niet. Ze maken beide gebruik van hun rechten. Het enige is dat de demonstranten niet daar wonen en niet alle hollanders het met hun mening eens zijn. Zulke mensen moet je tbs geven.

 • Onzin!!!! Leugens leugens!!! Dit is een gevecht onder 2 Nederlanders geweest!! Dat word er ff niet bij vermeld! Jammer weer! Heb een filmpje als bewijs!

  Beantwoorden
 • Beste redactie, wat ik hier lees is niet wat ik met mijn ogen heb waargenomen. a.u.b. de juiste verslag uitbrengen zoals op de film wat rond cirkelt. u maakt zich belachelijk met dit nep nieuws.

  Beantwoorden
  • Nee zo was het niet gegaan.

   Er waren vier Nederlandse mannen met een NL vlag en een speaker.

   Op eens kwam Wilders naar de moskee, hij heeft iedereen gegroeid met ” salamoulaikum broeders”
   Wilders pakte de speaker begon de koran te lezen daarna heeft Wilders ook tegen de demonstranten gezegd
   “heren heb respect voor mijn broeders”

   een demonstrant begon Wilders te irriteren in eens duwde Wilders die man tegen de vlakte blij was Wilders met zijn actie hij begon Allahoeakbar te roepen.

   Zo was het.

 • De meneer heeft een duw gekregen en is toen op straat gevallen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *