Nieuws

Man gewond na mishandeling bij bushalte De Hoven

Zondagmiddag rond kwart over twaalf heeft er een mishandeling plaatsgevonden bij bushalte De Hoven in Almere Haven.

Bij de bushalte is een man mishandeld en daarbij zwaargewond geraakt. Na aankomst van de hulpdiensten werd het slachtoffer snel naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter is onderweg omgekeerd. Het busverkeer werd tijdelijk stilgelegd.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn er drie personen aangehouden. De aanleiding van de mishandeling ligt waarschijnlijk in de relationele sfeer. De politie onderzoekt de achtergrond van het incident en heeft daarvoor ook ter plaatse sporenonderzoek gedaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *