Kort nieuws

Brandweer en dierenambulance in actie voor vogelnest

De brandweer en de dierenambulance zijn dinsdagavond in actie gekomen in de Seizoenenbuurt voor een nest met jonge eksters. Uiteindelijk bleek het nest leeg te zijn.

De dierenambulance kreeg een melding dat er een ekster gewond zou zijn in de Oktoberstraat. Doordat deze ekster niet meer kon vliegen zou een nest met mogelijk jonge eksters in gevaar zijn omdat de jongen niet meer gevoed konden worden.

De brandweer is met een hoogwerker ter plaatse gekomen om te controleren of er mogelijk nog jonkies in het nest zaten, dit bleek niet het geval te zijn. De gewonde ekster wist ondanks zijn verwonding te ontkomen aan de medewerkers van de dierenambulance.

2 gedachten over “Brandweer en dierenambulance in actie voor vogelnest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *