Kort nieuws

Motorrijder belandt in sloot naast Pampushavenweg

Een 27-jarige motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Pampushavenweg. De motorrijder is gevonden met behulp van een drone. 

Rond 19:00 uur raakte een motorrijder op de Pampushavenweg van de weg en belandde daarbij in een sloot. Mensen bij de Pampushaven hoorden het ongeval gebeuren en zijn gaan zoeken naar het slachtoffer. Uiteindelijk is de man na enige tijd met behulp van een drone gevonden.

De motorrijder is met onbekend letsel met spoed naar het AMC in Amsterdam gebracht. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. De brandweer kwam ter plaatse om de kentekenplaat te achterhalen.

Een gedachte over “Motorrijder belandt in sloot naast Pampushavenweg

  • Ze gebruiken dat deel om te racen. Zo simpel is het. We horen ze nu bijna elke avond veel te hard door pampus vliegen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *