Kort nieuws

Jongens aangehouden in Waterwijk na melding vuurwapen

Drie jongens zijn zondagavond in Waterwijk aangehouden na een melding dat er een vuurwapen zou zijn gezien. Uiteindelijk bleek het om een nepwapen te gaan.

De politie kreeg zondagavond rond 20:30 uur een melding over meerdere jongeren die zich bij het Bonietplein ophielden en dat er een vuurwapen was gezien. De politie heeft drie jongens gecontroleerd die daar in een auto zaten. In de auto troffen de agenten een vuurwapen aan. Het vuurwapen was niet van echt te onderscheiden en is door de politie in beslag genomen.

De bezitter, een 18-jarige inwoner van Almere, heeft een bekeuring gekregen voor het bezit van het nepwapen. Allen jongeren kregen ook een bekeuring voor het niet houden aan de coronamaatregelen. De verdachten zijn inmiddels weer op vrije voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *