Nieuws

Gestolen politieauto aangetroffen in Almere, verdachte aangehouden

Woensdagmiddag is op de Meibergdreef in Amsterdam een onopvallend politievoertuig gestolen door een verdachte die dreigde met een mes. Agenten in burger hebben geschoten op het voertuig. Het voertuig is even later aangetroffen in Almere.

Het voertuig is aangetroffen op de Kievitsweg bij Nobelhorst. De politie meldt dat één verdachte is aangehouden. Op ongeveer een kilometer afstand vanaf de vindplaats van de politieauto is een persoon met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Of dat om de aangehouden verdachte gaat is niet bekend.

De politie is op dit moment bezig met een onderzoek in en rondom de politieauto.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *