Kort nieuws

Busverkeer hervat na aanrijding Centrum

Op de busbaan ter hoogte van de Wijsgeerbaan heeft maandagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Twee personen zijn gewond geraakt. 

Het ongeval vond rond 20:45 uur plaats ter hoogte van de Wijsgeerbaan. Dat is de busbaan vanaf Stadhuisplein naar station Almere Centrum. Een auto van Keolis en een scooter kwamen op de busbaan met elkaar in botsing. Één opzittende van de scooter is voor controle naar het ziekenhuis gebracht, de andere is ter plaatse in een ambulance nagekeken.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Het busverkeer tussen had Stadhuisplein en station Almere Centum heeft vanwege het ongeval twee en een half uur  stilgelegen.

 

Een gedachte over “Busverkeer hervat na aanrijding Centrum

  • Precies op het zelfde dag dat ik die brand van die schuur zag. Moet dit ook naast mij gebeuren waar ik woon. 20 april was echt een rare dag. Schuur in brand en scooters ongeluk naast mijn huis?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *